ΚΥΠΡΟΣ: Η Αστυνομία βγαίνει στους δρόμους για τους 'δολοφόνους της ασφάλτου'

ΚΥΠΡΟΣ: Η Αστυνομία βγαίνει στους δρόμους για τους 'δολοφόνους της ασφάλτου'

Νέα εκστρατεία από την Αστυνομία. 

Η υπερβολική ταχύτητα είναι μια από τις κύριες αιτίες πρόκλησης τροχαίων συγκρούσεων. Έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους λεγόμενους τέσσερις «δολοφόνους της ασφάλτου», αφού σύμφωνα με τις στατιστικές, αποτελεί την τρίτη συχνότερη αιτία πρόκλησης θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων στον τόπο μας.

Με στόχο ακριβώς να καταδείξει το πρόβλημα αυτό και να ευαισθητοποιήσει το κοινό, η Αστυνομία εξαγγέλλει την πραγματοποίηση εκστρατείας ελέγχου ταχύτητας, την ερχόμενη εβδομάδα, σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο της Κύπρου. Η εκστρατεία αρχίζει αύριο 20 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 26 Μαΐου 2019. 

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, πέραν της ταχύτητας των οχημάτων, θα ελέγχονται και οι υπόλοιπες τροχαίες παραβάσεις, με ιδιαίτερη έμφαση σε αυτές που αποδεδειγμένα συμβάλλουν στην πρόκληση τροχαίων συγκρούσεων. Ταυτόχρονα, θα δίνεται έμφαση και στα υπό παρακολούθηση μελανά σημεία του οδικού δικτύου καθώς και σε άλλα σημεία που ενδεχομένως θεωρούνται προβληματικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht