Γυναίκα μαχαίρωσε τον σύζυγό της μετά από καυγά στην Κρήτη

Γυναίκα μαχαίρωσε τον σύζυγό της μετά από καυγά στην Κρήτη

Γυναίκα φαίρεται να μαχαίρωσε τον σύζυγο της, τα ξημερώματα του Σαββάτου (18/05), στην Κρήτη. 

Τον άνδρα εντόπισε η οικιακή βοηθός αιμόφυρτο με τραύματα στην κοιλιά από μαχαίρι και αμέσως ειδοποίησε το ασθενοφόρο και την Αστυνομία. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και έχει διαφύγει τον κίνδυνο. 

Ο Ελλαδίτης σε κατάθεση του έδωσε ως δράστη την γυναίκα του Γαλλικής υπηκοότητας. Η 40χρονη γυναίκα συνελήφθη και κατηγορείται για ανθρωποκτονία, ενδοοικογενειακή βία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Η 40χρονη γυναίκα και ο Ελλαδίτης σύζυγό της έχουν αποκτήσει ένα παιδί, ενώ διατηρούν επιχείρηση ενοικιαζόμενων δωματίων, στο σημείο που είχαν καυγαδίσει για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και ακολούθησε το μαχαίρωμα. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.