ΚΥΠΡΟΣ: Νέος «τάφος» αναστάτωσε κοινότητα- Δεν έθαψε κανένα ο ιερέας της περιοχής

ΚΥΠΡΟΣ: Νέος «τάφος» αναστάτωσε κοινότητα- Δεν έθαψε κανένα ο ιερέας της περιοχής

Μυστήριο προέκυψε σε κοινότητα της Λευκωσίας με έναν τάφο που εμφανίστηκε στο κοιμητήριο, ωστόσο μετά και την εμπλοκή της Αστυνομίας λύθηκε χωρίς καν να υπάρχει νεκρός.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» όλα συνέβησαν την Παρασκευή 10/5, όταν ο ιερέας της κοινότητας κατήγγειλε στην αστυνομία ότι τις τελευταίες ημέρες πρόσεξε πως στο κοιμητήριο υπήρχε νέος τάφος, στον οποίον όμως ο ίδιος δεν έθαψε κανέναν νεκρό.

Στο εν λόγω σημείο του κοιμητηρίου υπήρχε ένας πρόχειρος σταυρός και φρεσκοφυτεμένα λουλούδια. Σημειώνεται ότι ο ιερέας ανέφερε στην Αστυνομία ότι η τελευταία φορά που κήδεψε ο ίδιος, ήταν στις 30 Απριλίου.

Μετά από έρευνες που διενεργήθηκαν, δεν προέκυψε κάποια μαρτυρία για ταφή προσώπου και έτσι αποφασίστηκε όπως γίνει σκάψιμο για να διαφανεί τι υπήρχε από κάτω από το χώμα.

Όπως διαφάνηκε, το χώμα ήταν ανέπαφο και δεν υπήρχε κάποιος νεκρός από κάτω και η Αστυνομία συνέχισε τις έρευνες για να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Τελικά, αποκαλύφθηκε ότι κάτοικος της περιοχής, που πήγαινε στο κοιμητήριο νόμιζε ότι το εν λόγω σημείο ήταν τάφος τον οποίο δεν φρόντιζε κανείς και μετέφερε έναν σταυρό και φύτεψε λουλούδια, ενώ άναψε και καντήλι.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη, η υπόθεση θεωρήθηκε λήξασα και δεν προχώρησε η υπόθεση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE