ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Διακόπηκε χωρίς να ολοκληρωθεί η νεκροτομή στην σορό του παιδιού - Συνεχίζονται οι έρευνες

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Διακόπηκε χωρίς να ολοκληρωθεί η νεκροτομή στην σορό του παιδιού - Συνεχίζονται οι έρευνες

Συνεχίζονται και την Τρίτη (14/5) οι έρευνες των αρχών στην Κόκκινη Λίμνη για εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας με τη σορό γυναίκας θύματος του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

Άκαρπες απέβησαν και την Δευτέρα (13/5) οι έρευνες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Κόκκινη Λίμνη.

Στο μεταξύ, ο Κύπριος ιατροδικαστής της Scotland Yard Ανδρέας Μαρνερίδης διενήργησε την Δευτέρα (13/5) νεκροτομή επί της σορού που εντοπίστηκε μέσα στην δεύτερη βαλίτσα και πιστεύεται ότι πρόκειται για την 8χρονη Elena Natalia, κόρη της Livia Florentina.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, λήφθηκαν κάποια δείγματα τα οποία θα σταλούν για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις, ενώ η νεκροτομή διακόπηκε χωρίς να ολοκληρωθεί.

Αν και δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα συνεχιστεί, αυτό αναμένεται να γίνει την Τρίτη (14/5).

Η νεκροτομή έγινε στην παρουσία και της ιατροδικαστού Αγγελικής Παπέττα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE