ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΙΡΟΣ: Στους 35 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΙΡΟΣ: Στους 35 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία

Σχετικά θερµή αέρια µάζα αναµένεται να επηρεάσει παροδικά την περιοχή.

Την Τρίτη (14/5), ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 35 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 28 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 26 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά στα βόρεια νοτιοανατολικοί ασθενείς, 2 µε 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 17 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη (15/5), ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο και θα παραµείνει πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Την Πέµπτη (16/5), θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες ψηλές νεφώσεις, ενώ στην ατµόσφαιρα πιθανό να αιωρείται αραιή σκόνη.

Την Παρασκευή (17/5) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή και θα παραµείνει πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE