ΛΕΜΕΣΟΣ: Σπείρα πίσω από τη διάρρηξη χρυσοχοείου εκτιμά η Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σπείρα πίσω από τη διάρρηξη χρυσοχοείου εκτιμά η Αστυνομία

Την εκτίμηση πως οι δράστες της διάρρηξης του χρυσοχοείου, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 9/5 στη Λεμεσό, είναι μέλη σπείρας που δρα το τελευταίο διάστημα, εξέφρασε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης.

Σε δηλώσεις του στη σκηνή της διάρρηξης, που σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα, ο κ.Σωτηριάδης ανέφερε ότι ο τρόπος δράσης των διαρρηκτών έχει παρατηρηθεί και σε άλλες σκηνές διαρρήξεων και απόπειρας διαρρήξεων.

" Υπάρχει φαίνεται σπείρα η οποία άρχισε να δρα το τελευταίο χρονικό διάστημα και η Αστυνομία και το ΤΑΕ Λεμεσού είναι σε εγρήγορση", επεσήμανε, και πρόσθεσε ότι οι κινήσεις των δραστών - δυο στον αριθμό - έχουν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης εντός του καταστήματος.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Την αισιοδοξία του για την εφαρμογή της φορολογικής μεταρρύθμισης εντός των χρονοδιαγραμμάτων, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, σε δηλώσεις μετά από συνάντηση με την ΟΕΒ, υπό τον Πρόεδρό της Γιώργο Παντελίδη, ο Υπουργός είπε ότι συζήτησαν για την υπό εξέλιξη διαδικασία για τη φορολογική μεταρρύθμιση και επανέλαβε ότι στόχος της μεταρρύθμισης είναι δικαιότερη κατανομή του φορολογικού βάρους, η ενίσχυση των επιχειρήσεων και η ενθάρρυνση του επιχειρείν, η διατήρηση της ανταγωνιστικότητας  της οικονομίας ώστε να μπορεί να δέχεται ξένες επενδύσεις που συνεισφέρουν στο οικονομικό γίγνεσθαι.

BEST OF TOTHEMAONLINE