ΛΕΜΕΣΟΣ: Τεράστια η λεία από το χρυσοχοείο - Σαν σε ταινία ο τρόπος δράσης τους

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τεράστια η λεία από το χρυσοχοείο - Σαν σε ταινία ο τρόπος δράσης τους

Χρυσοχοείο στην κεντρική Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ`, στη Λεμεσό, έβαλαν στόχο διαρρήκτες, οι οποίοι κατάφεραν να αποσπάσουν χρυσαφικά η αξία των οποίων υπολογίζεται στα 80.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης (9/5), ο ιδιοκτήτης του χρυσοχοείου ανέφερε πως ήχησε το σύστημα συναγερμού. Στη σκηνή έσπευσαν περίπολα. Διαπιστώθηκε ότι άγνωστοι παραβίασαν την πλαϊνή κεντρική είσοδο.

Οι δράστες, όπως διαφάνηκε, είχαν χρησιμοποιήσει αλουμινόχαρτο για να καλύψουν τους προβολείς που βρίσκονταν περιμετρικά του καταστήματος, ενώ έστρεψαν τις κάμερες ασφαλείας σε σημείο στο οποίο δεν καταγραφόταν η δράση τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE