ΛΕΜΕΣΟΣ: Παρενοχλούσε θαμώνες καφετέριας και περαστικούς - Αντέδρασε αστυνομικός που ήταν εκτός καθήκοντος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παρενοχλούσε θαμώνες καφετέριας και περαστικούς - Αντέδρασε αστυνομικός που ήταν εκτός καθήκοντος

Στη σύλληψη 45χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε από μέλος της Αστυνομίας, στη Λεμεσό, να παρενοχλεί θαμώνες καφεστιατορίου και περαστικούς ζητώντας χρήματα, προχώρησε η Αστυνομία.

Γύρω στις 6μ.μ. της Τετάρτης (8/5), ο 45χρονος εντοπίστηκε, από μέλος της Αστυνομίας, που βρισκόταν εκτός καθήκοντος, να παρενοχλεί θαμώνες καφεστιατορίου, αλλά και περαστικούς σε δρόμο έξω από το καφεστιατόριο, ζητώντας επίμονα χρήματα.

Ο αστυνομικός, προσέγγισε τον 45χρονο και τον συνέλαβε για αυτόφωρο αδίκημα.

Ακολούθως ο 45χρονος, μεταφέρθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου τέθηκε υπό κράτηση, για να παρουσιαστεί την Πέμπτη (9/5) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, για καταχώρηση της υπόθεσης.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού διερευνά την υπόθεση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εκπρόσωπος Τατάρ για νέα μέτρα στα σημεία διέλευσης - «Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση»

Εκπρόσωπος Τατάρ για νέα μέτρα στα σημεία διέλευσης - «Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση»

Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση, ανέφερε ο ειδικός εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Γκιουνές Ονάρ στην Κίπρις ποστασί όταν κλήθηκε να σχολιάσει είδηση πως υπάρχουν νέα μέτρα από την ΚΔ στα σημεία διέλευσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE