Η επιστροφή της Σίσσυ στην εκπομπή μετά τον χωρισμό της -VIDEO

Η επιστροφή της Σίσσυ στην εκπομπή μετά τον χωρισμό της -VIDEO

Την πρώτη της εκπομπή στο «Έλα χαμογέλα», μετά από τις διακοπές του Πάσχα, είχε το πρωινό του Σαββάτου (04/05) η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε χαμογελαστή στο πλατό, όπου καλοσώρισε τους τηλεθεατές της, ενώ μίλησε και για το πώς πέρασαν τις γιορτινές αυτές μέρες.

Η παρουσιάστρια, μετά το τέλος της συζήτησης, έδειχνε λίγο αμήχανη μπροστά στην κάμερα και αμέσως θέλησε να προχωρήσει σε βίντεο προκειμένου η εκπομπή να προχωρήσει και να μην σχολιαστεί καθόλου ο χωρισμός της με τον Θοδωρή.

Το θέμα είναι όμως ότι όλοι περίμεναν να κάνει έστω ένα σχόλιο για τον πρόσφατο χωρισμό της που έπεσε σαν κεραυνός στην ελληνική σόουμπιζ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα της εκπομπής:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE