EUROVISION 2019: Η πρώτη πρόβα της Τάμτα με την έκπληξη επί σκηνής – VIDEO

EUROVISION 2019: Η πρώτη πρόβα της Τάμτα με την έκπληξη επί σκηνής – VIDEO

Αποκαλύψεις έγιναν από την πρώτη πρόβα της Τάμτα στη σκηνή της Eurovision στο Τελ Αβίβ, η οποία έκανε και το ποδαρικό το Σάββατο (04/04). 

Τραγουδώντας το Replay, η Τάμτα με μια εκρηκτική εμφάνιση φαίνεται ότι επιφύλασσε την μεγάλη έκπληξη. Στη μέση του τραγουδιού, αλλάζει εμφάνιση με την βοήθεια των χορευτών της που της αφαιρούν το δερμάτινο σακάκι και μένει με ένα αποκαλυπτικό κορμάκι.

Από την πρώτη πρόβα της Κύπρου, η εκπρόσωπος μας έκλεψε τις εντυπώσεις, ενώ τίποτα δεν προδίδει το πρόβλημα υγείας με την μέση της που την ταλαιπωρεί.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Στους στενούς δεσμούς φιλίας Κύπρου και Ιταλίας, και στην κοινή πολιτισμική ταυτότητα των δύο χωρών αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE