ΠΑΦΟΣ: Στο δικαστήριο οι δύο για κλοπιμαία αξίας 52.300 ευρώ

ΠΑΦΟΣ: Στο δικαστήριο οι δύο για κλοπιμαία αξίας 52.300 ευρώ

Διατάγματα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον δυο προσώπων ηλικίας 38 και 44 ετών προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για υπόθεση διάρρηξης εργοστασίου και κλοπής από αυτό διαφόρων μηχανημάτων και άλλων αντικειμένων αξίας 52.300 ευρώ.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας που αφορούσε διάρρηξη εργοστασίου στην επαρχία Πάφου, κατά την οποία κλάπηκαν διάφορα μηχανήματα μεγάλης αξίας, ηλεκτρικά σύρματα καθώς και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς στην ηλεκτρική εγκατάσταση του συγκεκριμένου εργοστασίου, προέκυψε μαρτυρία εναντίον των δύο πιο πάνω προσώπων, τα οποία συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση. 

Σύμφωνα με την καταγγελία, η διάρρηξη έγινε μεταξύ των ημερομηνιών 15 Φεβρουαρίου, 2019 και 2 Μαΐου, 2019.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΓΧΡ) 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Περισσότερες από πενήντα πέντε πολιτικές δράσεις, με σημαντικά έργα και πρωτοβουλίες, που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών, περιλαμβάνει ο κυβερνητικός προγραμματισμός για το 2026, τον οποίο ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE