Η φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, γύρω στις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης (2/5), ο κ. Τράγκολας, δείχνει μια ασπρόμαυρη εικόνα η οποία φαίνεται να προέρχεται από κάμερα που συνδράμει στις έρευνες σε μια από τις λίμνες που ο 35χρονος στρατιωτικός, φέρεται να ομολόγησε ότι πέταξε κάποια από τα θύματα του.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΥΠΡΟΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Το ‘όπλο’ της Αστυνομίας που θα διαφώτιζε άμεσα για τις ελλείπουσες -ΕΓΓΡΑΦΟ
Ο κ. Τράγκολας αναφέρει στην περιγραφή που συνοδεύει τη φωτογραφία “Ερευνα με υπομονη , επιμονη, αισιοδοξια και ελπιδα . Μεχρι τελους”, χωρίς να διευκρινίζει ποιο σημείο απεικονίζει η φωτογραφία, ούτε εάν προέρχεται από ρομποτική κάμερα ή κάμερα που φέρουν στις στολές τους οι δύτες.
Αν και δεν ξεκαθαρίζει ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής τι φαίνεται στις φωτογραφίες, μπορούμε να πάρουμε μια ιδέα από το τι έχουν να αντιμετωπίσουν τις τελευταίες μέρες όσοι συμμετέχουν στις έρευνες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΥΠΡΟΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Σε επικοινωνία οι Αρχές με χώρες από τις οποίες προέρχονται οι δολοφονηθείσες
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
![](https://www.tothemaonline.com/img/path/761d66c7-1489-4582-9e78-6a8458de65e1_Screenshot_2019-05-02_22-38-52.jpg)
Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος