ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ: Ενταλμα σύλληψης σε βάρος του ηγέτη της αντιπολίτευσης

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ: Ενταλμα σύλληψης σε βάρος του ηγέτη της αντιπολίτευσης

Ενταλμα σύλληψης σε βάρος του ηγέτη της αντιπολίτευσης Λεοπόλδο Λόπες εξέδωσαν οι δικαστικές αρχές της Βενεζουέλας, με το αιτιολογικό ότι παραβίασε τη δικαστική εντολή του 2017 με την οποία είχε τεθεί σε κατ` οίκον περιορισμό.

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Βενεζουέλας, ανέφερε σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπό του ότι η εκτέλεση του εντάλματος ανατέθηκε στις υπηρεσίες πληροφοριών (Sebin).

Την Τρίτη ο Λόπες έφυγε από το σπίτι του στο Καράκας και εμφανίστηκε δίπλα στον Χουάν Γκουαϊδό, τον αυτοανακηρυχθέντα πρόεδρο της χώρας, σε μια κινητοποίηση εναντίον του Νικολάς Μαδούρο. Αργότερα την ίδια ημέρα κατέφυγε στην πρεσβεία της Ισπανίας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Video: Έπεσαν οι υπογραφές για τη συμφωνία Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης Κύπρου-Γαλλίας

Video: Έπεσαν οι υπογραφές για τη συμφωνία Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης Κύπρου-Γαλλίας

Ιστορική χαρακτήρισε την σημερινή ημέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στην υπογραφή στο Παρίσι της Συμφωνίας Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης Κύπρου και Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE