ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ:Ξετυλίγει το κουβάρι υπόθεσης εμπρησμού η Αστυνομία- Ελεύθερος με όρους ο κατηγορούμενος

ΛΕΜΕΣΟΣ:Ξετυλίγει το κουβάρι υπόθεσης εμπρησμού η Αστυνομία- Ελεύθερος με όρους ο κατηγορούμενος

Καταχωρήθηκε την Τρίτη 23/4 υπόθεση εναντίον δεύτερου προσώπου 55 ετών, για τον εμπρησμό οχημάτων που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 12/3 στο χωρίο Ασώματος Λεμεσού, ενώ για την ίδια υπόθεση έχει καταχωρηθεί υπόθεση εναντίον 39χρονου.

Σύμφωνα με ενημέρωση του ThemaOnline, μετά τη λήξη του διατάγματος προσωποκράτησης 3 ημερών, εναντίον δύο προσώπων, που εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού το Σάββατο (20/3), την Τρίτη 23/4, καταχωρήθηκε υπόθεση εναντίον του ενός εκ των δύο, Ελληνοκύπριου 55ετών, ενώ ο δεύτερος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί.

Όπως πληροφορούμαστε, παρά το αίτημα της Κατηγορούσας Αρχής, όπως ο 55χρονος παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, ο κατηγορούμενος μετά από ένσταση του συνηγόρου υπεράσπισης του, Αλέξανδρο Σαουρή, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Σε ξεχωριστή καταχώρηση υπόθεσης, ακόμη ένας Ελληνοκύπριος 39 ετών, αντιμετωπίζει κατηγορίες που αφορούν τον εμπρησμό που σημειώθηκε στις 12/3.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top