ΔΗΣΥ: Νέο πρόσωπο στο πηδάλιο του Γραφείου Τύπου και ΜΜΕ

ΔΗΣΥ: Νέο πρόσωπο στο πηδάλιο του Γραφείου Τύπου και ΜΜΕ

Καθήκοντα Διευθυντή Γραφείου Τύπου και ΜΜΕ του Δημοκρατικού Συναγερμού, αναλαμβάνει από αύριο Τετάρτη (24/4) ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσικαλάς.

Ο Μιχάλης Τσικαλάς, δημοσιογράφος, έχει εργαστεί ως Αρχισυντάκτης της έντυπης και ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Ραδιοφωνικός Παραγωγός στον Όμιλο Ειδικών Εκδόσεων, καθώς και Αρχισυντάκτης και Υπεύθυνος έκδοσης περιοδικών ποικίλης Ύλης και Αρχισυντάκτης της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας  24news.com.cy. Κατέχει πτυχίο Πολιτικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου, Μεταπτυχιακό στην Κοινωνική και Πολιτική Θεωρία από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και είναι Υποψήφιος Διδάκτορας του Τμήματος Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου με θέμα την Κοινή Εξωτερική Πολιτική κ Πολιτική Άμυνας (ΚΕΠΠΑ) της ΕΕ. Είναι πλήρες μέλος της Ένωσης Συντακτών Κύπρου και του κυπριακού Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών. Έχει υπηρετήσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στην Προεδρική Φρουρά.

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θέλει να μεταβεί στο Άγιο Όρος ο Τυχικός - Μεγάλη αναστάτωση στην Πάφο - «Είναι προδοσία απέναντι στον Χριστό»

Θέλει να μεταβεί στο Άγιο Όρος ο Τυχικός - Μεγάλη αναστάτωση στην Πάφο - «Είναι προδοσία απέναντι στον Χριστό»

Αισθήματα οργής, αναστάτωσης, αγανάκτησης και βαθιάς απογοήτευσης, διακατέχουν πιστούς της Πάφου, αφού οι ίδιοι οι Ιεράρχες, όπως λένε, καταπατούν τα όσα ευαγγελίζονται, περί συγχώρεσης του μετανοούντος και αγάπης προς το συνάνθρωπο. Το πιο πάνω περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζονται πολίτες της πόλης, από την ώρα που ανακοινώθηκε η απόφαση της Ιεράς Συνόδου για τον Μ.Π. Τυχικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE