Ψάχνει τη χρυσή τομή – Πολύ κοντά και τι σκοπεύει η ΑΕΚ

Ψάχνει τη χρυσή τομή – Πολύ κοντά και τι σκοπεύει η ΑΕΚ

Ο Ζαν-Λουκ Ασούμπρε πέτυχε το μοναδικό γκολ της Λαμίας στην εντός έδρας ήττα (1-3) από τον Ολυμπιακό για την προτελευταία (29η) αγωνιστική της Super League.

Ο 26χρονος Ιβοριανός εξτρέμ μετακινήθηκε στη Λαμία με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ Λάρνακας κατά την παρελθούσα (χειμερινή) μεταγραφική περίοδο. Μάλιστα, μπορεί να μην έχει καπαρώσει θέση βασικού, ωστόσο ανταποκρίνεται σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται.

Η ομάδα της Φθιώτιδας δεδομένα θέλει να τον κρατήσει και ψάχνει τη «χρυσή-τομή» με την κυπριακή ομάδα ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αφρικανός είναι κοντά στην παραμονή του στη Στερεά Ελλάδα.

Η ΑΕΚ Λάρνακας προσανατολίζεται στο να τον αφήσει στη Λαμία και την επόμενη σεζόν, σκοπεύει ωστόσο να διατηρήσει επί μελλοντικής πώλησης.

Πηγή: www.sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ψήφισε σήμερα για τον Πρόεδρο του EPP στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Βαλένθια της Ισπανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE