Νεκρός 22χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ μετά το γλέντι του τίτλου

Νεκρός 22χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ μετά το γλέντι του τίτλου

Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του, στην περιοχή της Δελφών, 22χρονος άνδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ. ο άτυχος 22χρονος ήταν οπαδός του ΠΑΟΚ και το βράδυ της 21ης Απριλίου πήγε μαζί με τον αδελφό του στον Λευκό Πύργο, προκειμένου να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα της ομάδας του. Όταν γύρισε στο σπίτι του, μαζί με τον αδελφό του, πήγε να κοιμηθεί, ωστόσο κατέληξε μέσα στον ύπνο του.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για επιπλοκή της καρδιάς του. Αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Πηγή: www.metrosport.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE