ΦΟΝΟΣ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Προσπάθησε να καταπιεί τεκμήριο την ώρα της σύλληψης ο 35χρονος

ΦΟΝΟΣ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Προσπάθησε να καταπιεί τεκμήριο την ώρα της σύλληψης ο 35χρονος

Ο ένας εκ των δύο ανδρών που συνελήφθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (18/4) σχετικά με το άψυχο σώμα της Μαρί Ρόουζ που εντοπίστηκε σε φρεάτιο στο Μιτσερό, προσπάθησε να καταπιεί συγκεκριμένο τεκμήριο λίγο πριν φορέσει χειροπέδες.

Των Γεωργίας Παππούτα και Μαρίας Χαραλάμπους

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο 35χρονος στον οποίον οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας κατεληξαν μετά από εξέταση των λογαριασμών κοινωνικής δικτύωσης της άτυχης γυναίκας, φέρεται να προσπάθησε να καταπιεί κάρτα κινητής τηλεφωνίας (SIM) λίγο πριν φορέσει χειροπέδες.

Μάλιστα, όπως ακούστηκε στην αίθουσα του δικαστηρίου, είχε διαγράψει στοιχεία από τον σκληρό του δίσκο. Το προφίλ "Ορέστης" έχει διαγραφεί. Τελευταία φορά που συνδέθηκε ο λογαριασμός ήταν στις 8/10/2018. 

Οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης (18/4), όπως πρώτο σας ενημέρωσε το ThemaOnline, είναι αξιωματικοί της Εθνικής Φρουράς.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με μαρτυρία φίλης της θανούσας, το βράδυ πριν την εξαφάνιση της, ένας εκ των δυο συλληφθέντων συνάντησε την Marry Rose μαζί με την εξάχρονη κορούλα της, ενώ η ίδια ανάφερε στην φίλη της ότι θα διανυκτερεύσει στην Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Η πρώτη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο κατά τη δεκαετή θητεία του, δημιουργεί, αναμφίβολα υψηλούς συμβολισμούς. Όμως, όσο εξελίσσεται το πρόγραμμά του, τόσο ενισχύεται η αίσθηση ότι η ουσία της πρωτοβουλίας δεν είναι η ανακοίνωση μιας νέας φάσης στο Κυπριακό, αλλά η αποτροπή της πλήρους κατάρρευσης της διαδικασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE