ΦΟΝΟΣ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Μαρτυρία ότι ο λοχαγός είχε σχέση με την 38χρονη –Του είχε πει ότι ήταν έγκυος με το παιδί του

ΦΟΝΟΣ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Μαρτυρία ότι ο λοχαγός είχε σχέση με την 38χρονη –Του είχε πει ότι ήταν έγκυος με το παιδί του

10:24 (19/04) - Ραγδαίες εξελίξεις από το βράδυ της Πέμπτης (18/04) σε ό,τι αφορά την υπόθεση φόνου της 38χρονης Μαρί Ρόουζ και της εξαφάνισης της κόρης της (αγνοείται από τις 5/5/2018).

Του Φάνη Μακρίδη

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας φέρονται να εξετάζουν μαρτυρία που αναφέρει πως ο ένας από τους δυο συλληφθέντες αξιωματικούς της Εθνικής Φρουράς και συγκεκριμένα ο λοχαγός, είχε δεσμό με την Μαρί Ρόουζ.

Η ίδια μαρτυρία φέρει τον λοχαγό να δεχόταν πιέσεις από την δολοφονηθείσα, η οποία φέρεται να υποστήριξε ότι είναι έγκυος με το παιδί του.

Ο λοχαγός φέρεται να είχε δημιουργήσει λογαριασμό σε διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών και να συνομιλούσε με την Μαρί Ρόουζ, χρησιμοποιώντας τη φωτογραφία του συνάδελφού του, υπολοχαγού στο αξίωμα.

Όπως πληροφορούμαστε, ήδη η Αστυνομία κάνει έρευνα στις οικίες των δυο υπόπτων, καθώς και στα προσωπικά τους οχήματα, με στόχο τον εντοπισμό τεκμηρίων που πιθανόν να οδηγήσουν στην πλήρη διαλεύκανση του εγκλήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Το Ισραήλ απειλεί ότι θα κάψει την Τεχεράνη - «Το Ιράν εξετάζει σοβαρά να κλείσει τα Στενά του Ορμούζ»

Live: Το Ισραήλ απειλεί ότι θα κάψει την Τεχεράνη - «Το Ιράν εξετάζει σοβαρά να κλείσει τα Στενά του Ορμούζ»

Ανεβαίνει επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή μετά την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν και τις πυρηνικές του εγκαταστάσεις το πρωί της Παρασκευής, προκαλώντας τον θάνατο 78 ανθρώπων. Το Ιράν απάντησε με μπαράζ επιθέσεων στο Ισραήλ με βαλλιστικούς πυραύλους και drones. Τουλάχιστον 3 νεκροί είναι ο απολογισμός των ιρανικών πληγμάτων. Ιρανικά ΜΜΕ, επικαλούμενα υψηλόβαθμους αξιωματούχους αναφέρουν ότι η σύγκρουση θα επεκταθεί τις ερχόμενες ημέρες σε αμερικανικές βάσεις στην περιοχή. Οι ΗΠΑ είχαν απειλήσει το Ιράν με φριχτές συνέπειες αν χτυπήσει αμερικανικούς στόχους.  Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις κάτω: