ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπάλληλος ταχυφαφείου έγινε... πλούσια! - Ξάφριζε το ταμείο ένα χρόνο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπάλληλος ταχυφαφείου έγινε... πλούσια! - Ξάφριζε το ταμείο ένα χρόνο

Στη σύλληψη 47χρονης προχώρησαν την Πέμπτη (18/4) μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από υπάλληλο.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού στις 13 Απριλίου, 2019 από τον ιδιοκτήτη ταχυφαγείου, στην επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, κατά το χρονικό διάστημα μεταξύ Αυγούστου, 2017 και Αυγούστου, 2018, κλάπηκε από το ταχυφαγείο το χρηματικό ποσό των 20 χιλιάδων ευρώ, χρήματα τα οποία αποτελούσαν εισπράξεις του καταστήματος.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον 47χρονης υπαλλήλου του ταχυφαγείου, εναντίον της οποίας εξασφαλίστηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Η 47χρονη συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, βάσει του Δικαστικού εντάλματος, γύρω στις 8.30 το βράδυ, στην Λεμεσό και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου

Κυπριακό: Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου

Για μετά το Πάσχα τοποθετούνται οι όποιες εξελίξεις σχετικά με τον διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, ανέφεραν τη Μεγάλη Παρασκευή στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές.