ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Back2Back ο Ιδιάκεθ – Ποιοι προπονητές τερμάτισαν στη 2η και 3η θέση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Back2Back ο Ιδιάκεθ – Ποιοι προπονητές τερμάτισαν στη 2η και 3η θέση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Βάσκος τεχνικός της ΑΕΚ Ιμανόλ Ιντιάκεθ αναδείχθηκε για δεύτερο συνεχή μήνα winmasters Προπονητής του Μήνα, αφού στην σχετική ψηφοφορία του Συνδέσμου  Προπονητών πρώτευσε και για το μήνα Μάρτιο. Δεύτερος σε προτιμήσεις ήταν ο Σάββας Πουρσαϊτίδης και τρίτος ο Πάολο Τραμετσάνι.

Κατά το Μάρτιο η ΑΕΚ με τον Ιντιάκεθ στον πάγκο έδωσε πέντε αγώνες με απολογισμό δύο νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Η συνολικά βελτιωμένη εικόνα της ομάδας σε σχέση με το πρόσωπο που παρουσίαζε πριν την αναλάβει ο 47χρονος προπονητής, φαίνεται ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιλογή των συναδέλφων του.

Ψήφο στον Ιντιακέθ έδωσαν επτά από τους έντεκα συναδέλφους του προπονητές του Πρωταθλήματος Cyta, όσοι ψήφισαν και τον Πουρσαϊτίδη, μόνο που ο Βάσκος είχε περισσότερες επιλογές ως πρώτος και ως δεύτερος στη ψηφοφορία ανάμεσα στους προπονητές.

Τον τίτλο του winmasters Προπονητή της Χρονιάς θα αποσπάσει ο προπονητής που θα κερδίσει το έπαθλο τους περισσότερους μήνες. Κέρκεζ και Ιντιάκεθ έχουν από δύο πρωτιές έως τώρα. Από μια φορά κέρδισαν ο έπαθλο οι Πουρσαϊτίδης, Τραμετσάνι, Σακκάς και Ιντιάκεθ. Απομένει η ψηφοφορία για τον  Απρίλιο. Σε περίπτωση ισοβαθμίας winmasters Προπονητής της Χρονιάς θα αναδειχθεί αυτός που έχεις τι πιο πολλές ψήφους σε όλο το χρόνο, μεταξύ των ισοβαθμούντων.

Κάθε μήνα οι δώδεκα προπονητές του Πρωταθλήματος Cyta ψηφίζουν τρεις συνάδελφους τους που θεωρούν ότι αξίζουν έπαινο.

Ο Σύνδεσμος Προπονητών αναδεικνύει για τέταρτη συνεχή χρονιά τον καλύτερο προπονητή για κάθε μήνα της ποδοσφαιρικής σεζόν, σε μια επιλογή που στηρίζεται στις ψήφους των ίδιων των προπονητών του Πρωταθλήματος Cyta. Για δεύτερη συνεχή χρονιά ανάδοχος χορηγός του Επάθλου είναι η winmasters.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Υπέγραψε την παύση Οδυσσέα Μιχαηλίδη η Αννίτα Δημητρίου

• Έφη Ξάνθου στο «Τ»: Οι προτάσεις που δέχθηκε από κόμματα - Ο λόγος που επέλεξε το Volt

• Αφορά γονείς: Αυτοί έλαβαν εφάπαξ 150 ευρώ - Αναλυτικά όλα τα επιδόματα για τους μαθητές - Οι δικαιούχοι και τα ποσά

• Τύπος βούτηξε σε φυσική πισίνα και εξαφανίστηκε: Οι αγωνιώδεις προσπάθειες των φίλων του για να τον βρουν -Βίντεο

• Βαφεάδης: Ερευνώνται οι λόγοι για την έλλειψη επαγγελματιών οδηγών

• Η πλουσιότερη ευρωπαϊκή χώρα αναζητά εργάτες - Μηνιαίες αποδοχές άνω των 6.000 ευρώ



Απολύθηκε ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης- «Συντονισμένη προσπάθεια φαγώματός μου»

Απολύθηκε ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης- «Συντονισμένη προσπάθεια φαγώματός μου»

Την απόφασή του στο αίτημα του Γενικού Εισαγγελέα για παύση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη από τη θέση του Γενικού Ελεγκτή ανακοίνωσε σήμερα το Ανώτατο Συμβούλιο. Με ομόφωνη απόφαση παύεται άμεσα ο Γενικός Ελεγκτής από τα καθήκοντά του. Η απόφαση αυτή είναι τελεσίδικη. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top