ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Πως αντέδρασε ο Φανιέρος λίγα δευτερόλεπτα μετά το γκολ του «Τάγκμπα»;

Πως αντέδρασε ο Φανιέρος λίγα δευτερόλεπτα μετά το γκολ του «Τάγκμπα»;

Η ΑΕΛ σκοράρει σε «νεκρό» χρόνο και ισοφαρίζει το ματς με τον Ερμή. Η πρόκριση στους «4» πάει στην ομάδα της Λεμεσού και όπως είναι λογικό, στον Ερμή υπάρχει απογοήτευση.

Ο πρόεδρος των «φτεροπόδαρων», Λούκας Φανιέρος, με το σφύριγμα της λήξης, κατευθύνεται προς την μεριά που βρίσκονται οι άνθρωποι της ΑΕΛ. Πάει στον Ταγκμπατζούμι του δίνει το χέρι, όπως και στον Θεόδωρο Αντωνίου αλλά και σε άλλους παίκτες και παράγοντες της ομάδας της Λεμεσού που ήταν στον πάγκο και στο γήπεδο.

Στις πρώτες του δηλώσεις δίνει συγχαρητήρια στην ΑΕΛ που προκρίθηκε και πίσω από αυτόν, οι παίκτες του Ερμή δίνουν τα χέρια στους παίκτες της ομάδας της Λεμεσού.

Άψογη η συμπεριφορά του προέδρου του Ερμή αλλά και ολόκληρης της ομάδας. Στο λεπτό που μπήκε το γκολ του Ταγκμπατζούμι, η απογοήτευση ήταν μεγάλη αλλά έδειξαν πως στο ποδόσφαιρο πρέπει να σέβεσαι και να αναγνωρίζεις τον αντίπαλο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top