Στο Παγκόσμιο Φόρουμ Νερού το έργο μεταφοράς νερού στα κατεχόμενα

Στο Παγκόσμιο Φόρουμ Νερού το έργο μεταφοράς νερού στα κατεχόμενα

Στο 7ο Παγκόσμιο Φόρουμ Νερού στην νότια Κορέα θα συμμετάσχει η Τουρκία με το σχέδιο μεταφοράς νερού στα κατεχόμενα.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, το Υπουργείο Δασών και Υδάτων της Τουρκίας σε γραπτή του ανακοίνωση ανέφερε ότι το έργο μεταφοράς νερού, τη διεκπεραίωση του οποίου έχει το Τμήμα Υδάτων της Τουρκίας, θα μεταφερθεί στη διεθνή αρένα και θα συμμετάσχει στο διαγωνισμό "WaterShowcase" που αφορά καινοτόμα έργα. Το Φόρουμ θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 12 και 17 Απριλίου.

Τα καλύτερα εννιά έργα θα βραβευθούν στο πλαίσιο του διαγωνισμού. Ο Τούρκος Υπουργός, Βεϊσέλ Έρογλου δήλωσε ότι είναι ένα από τα έργα προβολής της Τουρκίας και το υποθαλάσσιο μέρος της μεταφοράς εφαρμόζεται για πρώτη φορά παγκόσμια, εκφράζοντας την πεποίθηση πως “αυτό το έργο θα προβάλει με τον καλύτερο τρόπο την Τουρκία στον 70 Παγκόσμιο Φόρουμ Νερού”.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE