Α/ΔΡΟΜΟΣ: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία

Α/ΔΡΟΜΟΣ: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία

(05/04/2019 07:24) Ενημερώνονται οι οδηγοί ότι, η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, με κατεύθυνση τη Λευκωσία, μετά την έξοδο προς Καλαβασό, η οποία είχε κλείσει προσωρινά, έχει τώρα ανοίξει και η τροχαία κίνηση διεξάγεται κανονικά.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα, η Αστυνομία ενημέρωσε ότι έχει κλείσει προσωρινά η δεξιά λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, σε σημείο λίγο μετά την έξοδο προς Καλαβασό, αφού γύρω στις 6.20 το πρωί της Παρασκευή (5/4), ρυμουλκούμενη καρότσα απαγκιστρώθηκε από όχημα και ακινητοποιήθηκε στη δεξιά λωρίδα του δρόμου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE