ΤΖΟΚΕΡ: Του «έφεξε» - Παίρνει τα πενταπλάσια χρήματα από τους υπόλοιπους – ΠΙΝΑΚΑΣ

ΤΖΟΚΕΡ: Του «έφεξε» - Παίρνει τα πενταπλάσια χρήματα από τους υπόλοιπους – ΠΙΝΑΚΑΣ

Στην κλήρωση του Τζόκερ της Πέμπτης (4/4) βρέθηκαν οκτώ τυχερά δελτία που κέρδισαν στην δεύτερη κατηγορία, αλλά τα χρήματα θα τα πάρουν τέσσερις.

Και εξηγούμε: Όπως θα δείτε και στον πιο κάτω πίνακα που ανήρτησε ο ΟΠΑΠ, ένας τυχερός που έπαιξε τα δελτία του στην Καστοριά, πέτυχε 5 επιτυχίες στην δεύτερη κατηγορία.

Αυτό μεταφράζεται σε 13.157,78 x 5. Δηλαδή 65.788,90 ευρώ.

Οι υπόλοιποι τρεις τυχεροί, θα λάβουν το ποσό των 13.157,78 αντίστοιχα, αφού κατάφεραν μια επιτυχία στην δεύτερη κατηγορία.

Θυμίζουμε ότι στην πρώτη κατηγορία που μοίραζε 3,7 εκατ. ευρώ δεν βρέθηκε τυχερός.

Έτσι, στην επόμενη κλήρωση της Κυριακής 7/4/2019 μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε θα μοιραστούν τουλάχιστον 4,4 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

Μετά τα όσα συζήτησε με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό κα Μαρία Άνχελα Ολγκίν κατά τη σημερινή τους συνάντηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία, ελπίζοντας αυτή η αισιοδοξία να μετουσιωθεί σε θετικά αποτελέσματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE