Πρόδρομος για Φινκ

Πρόδρομος για Φινκ

Όταν προέκυψε η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία έκριναν ο Πρόδρομος Πετρίδης και οι συνεργάτες του ότι ο Φινκ ήταν ο καταλληλότερος για να διαδεχτεί τον Γώργο Δώνη και θα τον στηρίξουν μέχρι τέλους, προσδοκώντας ότι θα έρθουν και φέτος επιτυχίες.

Έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις οι διοικούντες το ΑΠΟΕΛ από την ομάδα και περιμένουν καλύτερη εικόνα. Πιστεύουν ότι ο Τόρστεν Φίνκ μπορεί με το υλικό που έχει να παρουσιάσει καλύτερο ΑΠΟΕΛ και περιμένουν να δουν βελτίωση στο γήπεδο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυροβολισμοί στη Λεμεσό: Δεύτερη φορά στόχος γραφεία εταιρείας – Εντός του κτηρίου βρίσκονταν εργαζόμενοι

Πυροβολισμοί στη Λεμεσό: Δεύτερη φορά στόχος γραφεία εταιρείας – Εντός του κτηρίου βρίσκονταν εργαζόμενοι

Στόχος εγκληματικών στοιχείων αποτέλεσαν, αργά το απόγευμα της Πέμπτης, γραφεία εταιρείας που στεγάζεται στην οδό Αγίου Ανδρέου, στη Λεμεσό.