Πρόδρομος για Φινκ

Πρόδρομος για Φινκ

Όταν προέκυψε η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία έκριναν ο Πρόδρομος Πετρίδης και οι συνεργάτες του ότι ο Φινκ ήταν ο καταλληλότερος για να διαδεχτεί τον Γώργο Δώνη και θα τον στηρίξουν μέχρι τέλους, προσδοκώντας ότι θα έρθουν και φέτος επιτυχίες.

Έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις οι διοικούντες το ΑΠΟΕΛ από την ομάδα και περιμένουν καλύτερη εικόνα. Πιστεύουν ότι ο Τόρστεν Φίνκ μπορεί με το υλικό που έχει να παρουσιάσει καλύτερο ΑΠΟΕΛ και περιμένουν να δουν βελτίωση στο γήπεδο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE