KATEXOMENA: Αλαλούμ με όχημα Ελληνοκύπριας – Δύο συλλήψεις

KATEXOMENA: Αλαλούμ με όχημα Ελληνοκύπριας – Δύο συλλήψεις

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η «αστυνομία» των Κατεχομένων, σχετικά με όχημα Ε/κ γυναίκας που φαίνεται πως κλάπηκε.

Όπως αναφέρει η τ/κ ενημερωτική ιστοσελίδα «Kibrisgazetsi», τα δύο πρόσωπα, o Mustafa Bayır και ο Cuma Bayır πιάστηκαν έξω από γκαράζ, στο οποίο ισχυρίστηκαν ότι έπαιρναν το όχημα της Ελληνοκύπριας γυναίκας.

Η Ε/κ υποστηρίζει ότι το όχημά της κλάπηκε, ενώ οι συλληφθέντες, ότι τους δόθηκε για να πωληθεί.

Οι εξετάσεις της λεγόμενης «αστυνομίας» βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ το «δικαστήριο» διέταξε όπως τα δύο πρόσωπα παραμείνουν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο ένας εκ των συλληφθέντων στο 'δικαστήριο':

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE