Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Νέο κάλεσμα για αναφορά ζημιών από τον ΕΟΑ - Πότε ολοκληρώνεται η διαδικασία

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Νέο κάλεσμα για αναφορά ζημιών από τον ΕΟΑ - Πότε ολοκληρώνεται η διαδικασία

Εκ νέου κάλεσμα για αναφορά ζημιών, από όσους πυρόπληκτους δεν έχουν ακόμη τηλεφωνήσει, κάνει η Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ η αναπληρώτρια Έπαρχος Λεμεσού, Ηλέκτρα Παναγιώτου, έχουν ληφθεί οδηγίες, από το Υπουργείο Εσωτερικών, όπως η συγκεκριμένη διαδικασία ολοκληρωθεί μέχρι την Τετάρτη 30 Ιουλίου.

Η κ. Παναγιώτου είπε ότι το απόγευμα της Δευτέρας, λήφθηκε σχετική οδηγία για ολοκλήρωση της διαδικασίας μέχρι την Τετάρτη, 30 Ιουλίου, διευκρινίζοντας ότι αυτό δεν σχετίζεται με την επί τόπου καταγραφή των ζημιών ή τις όποιες αιτήσεις θα πρέπει να συμπληρωθούν, αλλά με την τηλεφωνική ενημέρωση της Επαρχιακής Διοίκησης, από όσους επηρεάζονται.

Υπενθυμίζεται πως όσοι έχουν υποστεί ζημιές από την πυρκαγιά μπορούν να τηλεφωνούν στα τηλέφωνα 25 806405, 25 806459, 25 806426 και 25 806422.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE