ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανήλικος με πλούσια εγκληματική δράση – Καταζητείτο για άλλη υπόθεση και συνελήφθη για άλλη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανήλικος με πλούσια εγκληματική δράση – Καταζητείτο για άλλη υπόθεση και συνελήφθη για άλλη

Συνελήφθη ανήλικος που εναντίον του εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα για κλοπή από γνωστή καφετέρια στην Λεμεσό.

Ο 17χρονος, καταζητείτο για κλοπή χρημάτων από γνωστή καφετέρια στην Γερμασόγεια.

Συγκεκριμένα, ο ανήλικος το προηγούμενο διάστημα είχε βρεθεί στην καφετέρια ξημερώματα. Το κατάστημα ήταν ανοιχτό. Ο 17χρονος μπήκε εντός της καφετέριας και είπε στον υπάλληλο ότι έξω υπάρχει μια μικρή εστία φωτιάς, με τον υπάλληλο να πηγαίνει να την σβήνει.

Στην συνέχεια, ο 17χρονος μπήκε ξανά στην καφετέρια και είπε στον υπάλληλο ότι η φωτιά αναζωπυρώθηκε, με τον δεύτερο να μεταβαίνει να την σβήσει εκ νέου. Τότε ο 17χρονος φέρεται να βρήκε την ευκαιρία και να άρπαξε χρήματα από το ταμείο και να κατάφερε να διαφύγει.

Παρά το γεγονός ότι ο 17χρονος ήταν άγνωστος στον υπάλληλο, η Αστυνομία κατάφερε να ταυτοποίηση τον νεαρό και εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και αναζητείτο.

Την Τετάρτη (13/3), τώρα, γύρω στις 21:30 το βράδυ, λήφθηκε πληροφορία ότι νεαρό πρόσωπο προσπαθούσε να κλέψει μοτοσικλέτα που ήταν σταθμευμένη σε βεράντα οικία.

Ο δράστης, έγινε αντιληπτός από πολίτες καθώς μετακινούσε την μοτοσικλέτα και έτσι ανακόπηκε από τους περαστικούς, οι οποίοι ενημέρωσαν και την Αστυνομία.

Ο νεαρός που προσπάθησε να κλέψει την μοτοσικλέτα, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για τον 17χρονο.

Ο 17χρονος συνελήφθη βάσει του δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του.

Τώρα, επιπρόσθετα από την υπόθεση για κλοπή χρημάτων από την καφετέρια, διερευνάται και η δεύτερη υπόθεση για την κλοπή μοτοσικλέτας.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας.  

Μ. Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE