Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»
Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.
Ο ψηλός ρεφ ήταν ο διαιτητής του παιχνιδιού της περασμένης Τετάρτης για το πρωτάθλημα Β΄ κατηγορίας μεταξύ του Εθνικού Άχνας και του Οθέλλου Αθηαίνου.
Το παιχνίδι εκείνο όταν τέλειωσε βρήκε τους παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας να τα… βάζουν με τον Βασίλη Δημητρίου, με τον τελευταίο να βγάζει την κόκκινη κάρτα και να την δείχνει σε παίκτη του Οθέλλου, συγκεκριμένα τον Σάσι.
Από το παιχνίδι στο Δασάκι ο Βααίλης Δημητρίου ξανά στο πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας για το ντέρμπι του ΓΣΠ.
Διαβάστε:
Το ντέρμπι τέλειωσε, ο Βασίλης Δημητρίου δέχθηκε… ΕΠΙΘΕΣΗ και έβγαλε την κόκκινη κάρτα
Οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής της β΄ φάσης του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις