ΛΕΜΕΣΟΣ: Περίεργη… πυρκαγιά σε ακινητοποιημένο όχημα!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Περίεργη… πυρκαγιά σε ακινητοποιημένο όχημα!

Ξέσπασε πυρκαγιά σε όχημα που ήταν ακινητοποιημένο για αρκετό καιρό, στο χώρο στάθμευσης του Αμφιθεάτρου Μουτταγιάκας.

Η ώρα 22:39 το βράδυ της Δευτέρας (4/3) λήφθηκε κλήση στην Πυροσβεστική για πυρκαγιά σε μηχανοκίνητο όχημα στο χώρο στάθμευσης του Αμφιθέατρου Μουταγιάκας, στην Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 22.56.

Το μηχανοκίνητο όχημα μάρκας Volkswagen Golf  βρισκόταν σταθμευμένο και ακινητοποιημένο για αρκετό διάστημα, στο χώρο στάθμευσης του Αμφιθέατρου.

Από την πυρκαγιά το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές.

Τα αίτια της πυρκαγιάς αναμένεται να διερευνηθούν σε συνεργασία της Πυροσβεστικής με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Μάριος Καρογιάν συγκαλεί τα συλλογικά όργανα: Ενημέρωση για την «πρόταση» Νικόλα και ανακοίνωση της απόφασής του, για υποψηφιότητα στις βουλευτικές

Ο Μάριος Καρογιάν συγκαλεί τα συλλογικά όργανα: Ενημέρωση για την «πρόταση» Νικόλα και ανακοίνωση της απόφασής του, για υποψηφιότητα στις βουλευτικές

Η πολιτική κινητικότητα που προέκυψε από τις δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου, περί «τεράστιου περιθωρίου συνεργασίας» με τη ΔΗΠΑ, έχει προκαλέσει σημαντικές εντάσεις και αλυσιδωτές αντιδράσεις στον κεντρώο χώρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE