ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: «Ντου» Αστυνομίας σε υποστατικό – Στο Τμήμα ο 27χρονος υπεύθυνος

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: «Ντου» Αστυνομίας σε υποστατικό – Στο Τμήμα ο 27χρονος υπεύθυνος

Γύρω στις 4.35 το απόγευμα της Δευτέρας (4/3), μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου μετέβησαν σε υποστατικό στην επαρχία Αμμοχώστου όπου διεξήγαγαν έλεγχο για πάταξη του φαινομένου του ηλεκτρονικού τζόγου.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις, επτά ηλεκτρονικοί υπολογιστές, που πιστεύεται ότι μετατρέπονται σε μηχανές τυχερού παιγνίου.

Παρών κατά την έρευνα ήταν και ο 27χρονος υπεύθυνος του υποστατικού, ο οποίος μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας όπου ανακρίθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος εν αναμονή των δικανικών εξετάσεων που θα γίνουν στα ανευρεθέντα τεκμήρια.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE