Master Chef: Ποιοι κέρδισαν τη δοκιμασία και ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Master Chef: Ποιοι κέρδισαν τη δοκιμασία και ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Στη δεύτερη δοκιμασία μετά τα αφροδισιακά πιάτα που κλήθηκαν να κάνουν οι παίκτες του Μaster Chef, οι διαγωνιζόμενοι, πλην της Σπυριδούλας η οποία κέρδισε την πρώτη δοκιμασία, έπρεπε να κάνουν ένα γλυκό από λευκή σοκολάτα και φρούτα.

Οι διαγωνιζόμενοι χωρίστηκαν σε ζευγάρια, όμως δεν κατάφεραν όλα να έχουν άψογη συνεργασία.

Τελικά, ως δύο καλύτερα πιάτα της δοκιμασίας κρίθηκαν ο Πάνος με τον Χρήστο και ο Σταμάτης με τον Γιώργο.

Τα χειρότερα πιάτα όμως ήταν της Γιάννας και της Ασημίνας, της Λιζ και της Ιωάννας και της Άλκηστις και της Μαρίας. 

Η Λιζ με την Ιωάννα ήταν αυτές που κρίθηκαν ως οι παίκτριες με το χειρότερο πιάτο όπως κακό κρίθηκε και το πιάτο της Μαρίας με την Άλκηστις.

Αύριο λοιπόν οι τέσσερίς τους, οι οποίες τυγχάνει να ανήκουν στην ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη, θα διαγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι. 

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: Ενημέρωσε ο ΠτΔ για επαφές στις Βρυξέλλες – Στο επίκεντρο το Κυπριακό, το καθεστώς των Βάσεων και η ενεργειακή κρίση

Εθνικό Συμβούλιο: Ενημέρωσε ο ΠτΔ για επαφές στις Βρυξέλλες – Στο επίκεντρο το Κυπριακό, το καθεστώς των Βάσεων και η ενεργειακή κρίση

Για τις τελευταίες επαφές που πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο πλαίσιο της παρουσίας του στις Βρυξέλλες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών ενημέρωσε το Εθνικό Συμβούλιο σύμφωνα το πρωί.

BEST OF TOTHEMAONLINE