Nίκη για την Άρσεναλ

Nίκη για την Άρσεναλ

Η Άρσεναλ ξεπέρασε γρήγορα το σοκ της μεσοβδόμαδης εντός έδρας ήττα 1-3 από την Μονακό για το Champions League και με τη νίκη , έστω με αρκετό ιδρώτα 2-0 επί της Έβερτον στο «Εμιρέιτς» επέστρεψε στην 3η θέση της Premier League

Με τη σειρά τους οι Λονδρέζοι απείλησαν στο 25’ με την κεφαλιά του Ζιρού όμως μετά την σέντρα του Σάντσες να είναι άστοχη. Όμως έξι λεπτά πριν από το φινάλε του πρώτου μέρους ο Γάλλος διεθνής επιθετικός  έπειτα από κόρνερ κατάφερε να στείλει  με γυριστό σουτ την μπάλα στα δίκτυα του Χάουαρντ για το 1-0 με το 4ο του γκολ σ’ ισάριθμα παιχνίδια κόντρα στην Έβερτον.

Στο 76’ ο Λένον έχασε τεράστια ευκαιρία όταν η προβολή του από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα πάνω στον Κολομβιανό γκολκίπερ των  Λονδρέζων που και στο τελευταίο 10λεπτο πρόσθεσε μία ακόμα καλή επέμβαση στο ενεργητικό του διώχνοντας προ του Λουκάκου.

Τη νίκη της ομάδας του Αρσέν Βενγκέρ σφράγισε στο 89’ ο Ροζίτσκι   με σουτ και τη βοήθεια κόντρας.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.