Πως θα ήταν τα άγρια ζώα αν έτρωγαν... Fast Foods; (video)

Πως θα ήταν τα άγρια ζώα αν έτρωγαν... Fast Foods; (video)

Μπορεί οι άνθρωποι (μικροί και μεγάλοι) ανά τον κόσμο να λατρεύουν το «βρώμικο» και να επιλέγουν συχνά πυκνά τα φαστφουντάδικα για τη διατροφή τους,

 

Όμως δεν είναι καθόλου τυχαίο που τα ζώα της άγριας ζωής απέχουν από παντός είδους φαστφουντάδικα , ενώ αποφεύγουν τις ανθυγιεινές τροφές δια ροπάλου! Το ξεκαρδιστικό βίντεο που ακολουθεί είναι εξαιρετικά επεξηγηματικό όσον αφορά στο λόγο αυτής της επιλογής των ζώων της ζούγκλας, αφού ζέβρες, φλαμίνγκο, λεοπαρδάλεις, ελάφια κ.λ.π. εάν έτρωγαν fast food θα ήταν απλώς για γέλια!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες – Ξεκινούν άμεσα έρευνα για τη φονική πυρκαγιά

Στην Κύπρο οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες – Ξεκινούν άμεσα έρευνα για τη φονική πυρκαγιά

Στην Κύπρο έφτασαν οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες που αναλαμβάνουν να αξιολογήσουν τη διαχείριση της φονικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, έπειτα από επίσημο αίτημα της Κυπριακής Δημοκρατίας προς την Ουάσινγκτον. Οι ειδικοί αναμένεται να ξεκινήσουν αμέσως το έργο τους, με επίκεντρο την ανασκόπηση των συνθηκών και την ανάλυση των αιτιών της πυρκαγιάς.