Καταδικάζει την επίθεση στον Καρεμπέ

Καταδικάζει την επίθεση στον Καρεμπέ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήρε θέση για τη ρατσιστική επίθεση εις βάρος του Κριστιάν Καρεμπέ στο γήπεδο της Λεωφόρου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι Πράσινοι καταδικάζουν την ενέργεια του οπαδού του Τριφυλλιού για τον οποίο όπως τονίζουν αναζητείται προκειμένου να αποβληθεί από το γήπεδο της Λεωφόρου, όπου τέτοια φαινόμενα δεν είναι ανεκτά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει τα εξής:«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ανέκαθεν αποδείξει πως βρίσκεται ενάντια σε κάθε μορφή ρατσισμού και ως εκ τούτου καταδικάζει την έστω και μεμονωμένη εκδήλωσή της. Ο παραβάτης ήδη αναζητείται και θα αποβληθεί καθώς τέτοια φαινόμενα δεν είναι ανεκτά στο γήπεδό μας».

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".