Η σύντροφος του Κριστιάνο κοιμάται με πιτζάμες που κοστίζουν 2.700 ευρώ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η σύντροφος του Κριστιάνο κοιμάται με πιτζάμες που κοστίζουν 2.700 ευρώ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ακριβά τα γούστα της συντρόφου του γνωστού ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο λόγος για την Τζορτζίνα Ροντρίγκες η οποία είναι γνωστή για την αρκετά ενεργή συμμετοχή της στα social media και την συνήθειά της να μοιράζεται προσωπικές της στιγμές με τους 9,3 εκατ. ακόλουθους της.

Αυτή τη φορά με μια φωτογραφία της «παρουσίασε» τις πανάκριβες πιτζάμες με τις οποίες κοιμάται οι οποίες στοιχίζουν συνολικά 2.700 ευρώ.

Συγκεκριμένα, το πάνω κομμάτι κοστίζει 1.300 ευρώ και το παντελόνι 1.400 ευρώ, κάτι που απ’ότι φάνηκε από τα σχόλια, δεν άρεσε και πολύ στους διαδικτυακούς της φίλους οι οποίοι ξεκίνησαν τα αρνητικά σχόλια.

Η φωτογραφία της:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE