Δημοσκόπηση SIGMA: Ξεκάθαρα σε λάθος πορεία η χώρα - Πώς κρίνουν οι πολίτες το έργο της Κυβέρνησης δύο χρόνια μετά
Κόλαφος για την Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη η νέα δημοσκόπηση του SIGMA για το πολιτικό σκηνικό.
Τα δυο πιο πάνω πρόσωπα, εντοπίστηκαν την Τρίτη (19/2) από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, να βρίσκονται σε αυτοκίνητο και να κινούνται ύποπτα σε περιοχή της Λευκωσίας.
Το όχημα τους ανακόπηκε από μέλη του ΤΑΕ, τα οποία μετά από τις εξετάσεις διαπίστωσαν, ότι οδηγός ήταν 37χρονος, για τον οποίο εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, ενώ ο συνοδηγός (40χρονος) διαπιστώθηκε, ότι διέμενε παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Εντός του αυτοκινήτου, ανευρέθηκε μια τσάντα, η οποία περιείχε διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία. Εναντίον και των δύο εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις