ΠΑΦΟΣ: Έγινε «λουλούδι» και προκάλεσε ατύχημα – «Έσπασε» το μηχανάκι του αλκοτέστ 50χρονος

ΠΑΦΟΣ: Έγινε «λουλούδι» και προκάλεσε ατύχημα – «Έσπασε» το μηχανάκι του αλκοτέστ 50χρονος

Οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης και πρόκληση οδικής σύγκρουσης από 50χρονο.

Γύρω στις 19:20 το απόγευμα του Σαββάτου, στον παλαιό δρόμο Πάφου – Τίμης, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αυτοκίνητο που οδηγούσε 50χρονος συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 54χρονη, έχοντας ως επιβάτη 78χρονη.

Ακολούθως, το δεύτερο όχημα, συγκρούστηκε με τρίτο αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος.

Μετά τη σύγκρουση, ο 50χρονος εγκατέλειψε τη σκηνή, ενώ τον ακολούθησαν πολίτες οι οποίοι και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν άμεσα στην περιοχή όπου εντόπισαν τον εν λόγω οδηγό.

Στον 50χρονο διενεργήθηκε προκαταρτικός έλεγχος για αλκοόλης με ένδειξη 148 μg℅ αντί 22 μg℅ και οδηγήθηκε στην Τροχαία Πάφου, όπου υποβλήθηκε σε  τελικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 104μg℅.

Ο 50χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά η 78χρονη, η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κουκλιών συνεχίζει τις εξετάσεις.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE