ΛΕΜΕΣΟΣ: Αεροδιακομιδή τραυματία - Σε κινητοποίηση το ΚΣΕΔ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αεροδιακομιδή τραυματία - Σε κινητοποίηση το ΚΣΕΔ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Επιχείρηση αεροδιακομιδής τραυματία από το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΣΕΔ στις 17 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 05:05, το ΚΣΕΔ έλαβε πληροφορία από το Κέντρο Ελέγχου Κυκλοφορίας Σκαφών (VTS) της Αρχής Λιμένων Κύπρου, η οποία αφορούσε σε επείγουσα κλήση και αίτηση από ρωσικό πλοίο το οποίο βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά της Λεμεσού, για άμεση αεροδιακομιδή μέλους του πληρώματος, το οποίο τραυματίστηκε στο κεφάλι λόγω πτώσης από μεγάλο ύψος.

Το ΚΣΕΔ ενεργοποίησε άμεσα το Εθνικό Σχέδιο Έρευνας - Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ», κινητοποιώντας ελικόπτερο της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας και εξειδικευμένου νοσηλευτή του Υπουργείου Υγείας, με σκοπό τη αεροδιακομιδή του τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του.

O τραυματίας παραδόθηκε με ασφάλεια στις 07:40 στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για νοσηλεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE