ΛΑΡΝΑΚΑ: Την «πάτησε» 28χρονος – «Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο χωρίς χαρτιά

ΛΑΡΝΑΚΑ: Την «πάτησε» 28χρονος – «Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο χωρίς χαρτιά

Πρόσωπο ηλικίας 28 ετών, εντοπίστηκε το Σάββατο 16/02 να οδηγεί με ταχύτητα 186ΧΑΩ αντί 100ΧΑΩ.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 14:30 το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας, διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Λεμεσού παρά τη Μενόγεια, ανέκοψαν όχημα που οδηγούσε 28χρονος.

Το εν λόγω όχημα, κινείτο με ταχύτητα 186ΧΑΩ αντί 100ΧΑΩ, ενώ από εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι ο 28χρονος οδηγούσε χωρίς ασφάλεια έναντι τρίτου και χωρίς άδεια οδήγησης.

Ο 28χρονος συνελήφθη, ενώ στη συνέχεια κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Περιφερειακός Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός βγήκε από τη Δημοσιογραφική Εστία, όπου ολοκληρώθηκε η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ). Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων διαπραγματεύσεων, το συνδικαλιστικό κίνημα έκανε αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται να αλλάξει ούτε ένα γράμμα από το πλαίσιο που παρουσιάστηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE