ΛΑΡΝΑΚΑ: Την «πάτησε» 28χρονος – «Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο χωρίς χαρτιά

ΛΑΡΝΑΚΑ: Την «πάτησε» 28χρονος – «Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο χωρίς χαρτιά

Πρόσωπο ηλικίας 28 ετών, εντοπίστηκε το Σάββατο 16/02 να οδηγεί με ταχύτητα 186ΧΑΩ αντί 100ΧΑΩ.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 14:30 το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας, διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Λεμεσού παρά τη Μενόγεια, ανέκοψαν όχημα που οδηγούσε 28χρονος.

Το εν λόγω όχημα, κινείτο με ταχύτητα 186ΧΑΩ αντί 100ΧΑΩ, ενώ από εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι ο 28χρονος οδηγούσε χωρίς ασφάλεια έναντι τρίτου και χωρίς άδεια οδήγησης.

Ο 28χρονος συνελήφθη, ενώ στη συνέχεια κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Περιφερειακός Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» εξέφρασαν αρμόδιες πηγές την Τετάρτη σε σχέση με το αποτέλεσμα της άτυπης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό υπό τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, σημειώνοντας όμως την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς να συζητήσει για τα θέματα που εκκρεμούν όσον αφορά στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης αλλά και για περισσότερη πρόοδο σχετικά με την όλη διαδικασία.