Στο σφυρί οικόπεδο €2 εκατ. στην Κέννεντυ από την Τρ. Κύπρου – Σε πλειστηριασμό κατοικίες και καταστήματα

Στο σφυρί οικόπεδο €2 εκατ. στην Κέννεντυ από την Τρ. Κύπρου – Σε πλειστηριασμό κατοικίες και καταστήματα

Η Τράπεζα Κύπρου προχωρά σε πλειστηριασμούς οικοπέδων, διαμερισμάτων, κατοικιών, καταστημάτων και εστιατορίων που θα διεξαχθούν την Παρασκευή 15/2 στη Λευκωσία.

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Σύμφωνα με τα όσα αναγράφονται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών και στις Ειδοποιήσεις Πλειστηριασμών, πρόκειται για 13 ακίνητα που θα διατίθενται προς πώληση από το πρωί της Παρασκευής 15/2, με τις έγγραφες προσφορές να μπορούν να παραδίδονται προσωπικά στον δημοπράτη μέχρι και την ώρα πώλησης τους.

Πρόκειται για ακίνητα αξίας μερικών χιλιάδων, ενώ ένα από αυτά ξεπερνά τα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Συγκεκριμένα, το ακριβότερο ακίνητο που θα διατίθεται προς πώληση είναι οικόπεδο που βρίσκεται στους Αγίους Ομολογητές στη Λευκωσία, στη Λεωφόρο Κέννεντυ, με έκταση 1.327 τμ και επιφυλασσόμενη τιμή πώλησης τα 2.200.000 ευρώ.

Επίσης οικόπεδο στο Τσέρι στη τοποθεσία «Κατσόχοιρος» και με έκταση 16.024, θα πωλείται προς 1.088.800 ευρώ.

Ακολουθεί άλλο οικόπεδο στη Λευκωσία που βρίσκεται στη περιοχή Παναγιά, με έκταση 979τμ και επιφυλασσόμενη τιμή πώλησης τα 587.600 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE