Ανώτερη στη Λεμεσό επί της ΑΕΛ και… τριάρα

Ανώτερη στη Λεμεσό επί της ΑΕΛ και… τριάρα

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει: 

«Την πρώτη της νίκη στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος πανηγύρισε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ 16. Για την 3η αγωνιστική οι «πράσινοι» κέρδισαν εκτός έδρας την ΑΕΛ με 0-3 και ανέβηκαν στους 4 βαθμούς.

Ο προπονητής της ομάδας μας, Μάριος Νικολάου, άρχισε το παιχνίδι με τους: Ντάλιας, Πολυβίου, Σεργίδη, Σαμάνη, Κέζο, Ιωακείμ, Γεωργίου Σ., Χριστοδούλου, Χατζηχρήστο, Αγγελή και Ναθαναήλ. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Γεωργίου Λ. και Κημήτρη.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν ανώτερη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και έφτασε απολύτως δίκαια στο πρώτο της «τρίποντο». Τα τρία τέρματα σημείωσαν οι Αγγελή, Κέζος και Κημήτρη.

Πλέον, μετά από τρεις αγωνιστικές το «τριφύλλι» έχει τέσσερις βαθμούς με απολογισμό μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα. Επόμενο υποχρέωση το ερχόμενο Σάββατo (9/2 / 10:00) απέναντι στην Πάφος FC εντός έδρας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.