19χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι και βίασε 17χρονη στη Κοζάνη - Ομολόγησε την πράξη του

19χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι και βίασε 17χρονη στη Κοζάνη - Ομολόγησε την πράξη του

Στην σύλληψη ενός 19χρονου προχώρησαν οι αρχές της Κοζάνης, μετά από καταγγελία για βιασμό ανήλικης κοπέλας.

Σύμφωνα με το kozan.gr, η 17χρονη επέστρεφε χθες το βράδυ στο σπίτι της, όταν δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από τον 19χρονο δράστη, που την παρέσυρε σε πυλωτή οικοδομής.

Εκεί, αφού την βίασε, την πήρε το κινητό και αφού την εκφόβισε να μη μιλήσει σε κανέναν για το συμβάν, τράπηκε σε φυγή.

Η κοπέλα επέστρεψε στο σπίτι της, διηγήθηκε τα πάντα στους γονείς της, οι οποίοι και προέβησαν σε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Κοζάνης.

Υπήρξε άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας και μετά από λίγες ώρες, προσήχθη στο τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης ο δράστης, ο οποίος και, αφού αναγνωρίστηκε από το θύμα, ομολόγησε την πράξη του, υποδεικνύοντας στους αστυνομικούς το σημείο που έκρυψε το μαχαίρι και το κινητό.

Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στον Eισαγγελέα Κοζάνης.

Από iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE