Πήγε ντυμένη νυφούλα στο γάμο του εραστή της κι έγινε χαμός- VIDEO

Πήγε ντυμένη νυφούλα στο γάμο του εραστή της κι έγινε χαμός- VIDEO

Σκηνές απείρου κάλλους εξελίχθηκαν σε γαμήλια τελετή, όταν η προδομένη ερωμένη ενός άντρα πήγε στην εκκλησία όπου γινόταν ο γάμος με την «νόμιμη» σύντροφο και μάλιστα ντυμένη νυφούλα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, στην εκκλησία επικράτησε χαμός με τους συγγενείς της πραγματικής νύφης να προσπαθούν να διώξουν την ερωμένη του γαμπρού, με τον τελευταίο να μοιάζει να τα έχει εντελώς χαμένα.

Το περιστατικό στην γαμήλια τελετή, συνέβη στη Νότιο Αφρική.

Τελικά, παραμένει άγνωστη η κατάληξη του περιστατικού κι αν τελικά η τελετή συνεχίστηκε κανονικά.

Πάντως το βίντεο από την στιγμή της «εισβολής» στην εκκλησία, κάνει τον γύρο του κόσμου!

Δείτε πιο κάτω το βίντεο: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE