Θεμέλιος λίθος για τον 1ο ιδιωτικό Ηλεκτροπαραγωγό Σταθμό της Κύπρου

Θεμέλιος λίθος για τον 1ο ιδιωτικό Ηλεκτροπαραγωγό Σταθμό της Κύπρου

Με την τοποθέτηση του θεμέλιου λίθου αρχίζουν οι εργασίες για την κατασκευή του νέου Ηλεκτροπαραγωγού Σταθμού -και πρώτου ιδιωτικής εταιρείας στην Κύπρο.

 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η τελετή θα πραγματοποιηθεί στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος θα τοποθετήσει τον θεμέλιο λίθο, στις 15 Φεβρουαρίου στις 11:30 στον Βασιλικό, όπου θα ανεγερθεί ο σταθμός.
 
Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση, η κατασκευή του νέου Ηλεκτροπαραγωγού Σταθμού της εταιρείας Power Energy Cyprus (P.E.C.) Ltd προχωρά με ταχείς ρυθμούς. Ο σταθμός αναμένεται να αποτελέσει τον 1ο ιδιωτικό Σταθμό Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας στην Κύπρο και η Power Energy Cyprus (P.E.C.) Ltd φιλοδοξεί να καταστεί, η πρώτη ιδιωτική εταιρεία που θα κατορθώσει να εισέλθει δυναμικά στον τομέα της Ενέργειας και πιο συγκεκριμένα, στην παραγωγή συμβατικού ρεύματος με στόχο την παραγωγή φθηνότερου ρεύματος για τους Κύπριους καταναλωτές.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE