Κρίθηκαν τέσσερις θέσεις, εκκρεμούν άλλες τόσες στο Κύπελλο Coca – Cola (ΠΑΝΟΡΑΜΑ)

Κρίθηκαν τέσσερις θέσεις, εκκρεμούν άλλες τόσες στο Κύπελλο Coca – Cola (ΠΑΝΟΡΑΜΑ)

Τέσσερις ομάδες έχουν εξασφαλίσει μέχρι στιγμής την πρόκριση τους στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Coca – Cola ενώ άλλες τέσσερις θέσεις περιμένουν κάτοχο. 

Ο Απόλλων, που προκρίθηκε σε βάρος της Ομόνοιας Λευκωσίας, η Ε.Ν. Παραλιμνίου που προκρίθηκε σε βάρος της Ανόρθωσης, η Πάφος που προκρίθηκε σε βάρος του Άρη και ο Ερμής που  προκρίθηκε σε βάρος του ΑΣΙΛ είναι οι ομάδες που έχουν εξασφαλισμένη θέση στην κλήρωση της 4ης Φεβρουαρίου. 

Οι άλλες τέσσερις ομάδες θα ξεκαθαρίσουν μέσα από τους αγώνες που εκκρεμούν, με το σκηνικό να ξεκαθαρίζει εντελώς στις 13 Φεβρουαρίου οπόταν θα γίνει και ο τελευταίος επαναληπτικός, αυτός μεταξύ του ΘΟΪ και της ΑΕΛ. Οι δύο αυτές ομάδες δεν έχουν δώσει ακόμη τον πρώτο τους αγώνα, ο οποίος θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 30 Ιανουαρίου. 

Αναλυτικά η συνέχεια του Κυπέλλου Coca – Cola:

Στις 30 Ιανουαρίου η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τη Νέα Σαλαμίνα στις 18:00 στο «ΑΕΚ Αρένα». Η ΑΕΚ είχε νικήσει με 2-1 στον πρώτο αγώνα εκτός έδρας. 

Την ίδια ημέρα, στις 17:00, η ΑΕΛ θα υποδεχθεί το ΘΟΪ Λακατάμιας στο Τσίρειο στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα. 

Την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου ο Εθνικός Άχνας θα υποδεχθεί στις 14:30 την Καρμιώτισσα από την οποία έχασε στον πρώτο αγώνα με 2-1. 

Επίσης την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου, στις 17:00, η Δόξα θα υποδεχθεί το ΑΠΟΕΛ από το οποίο έχασε με 2-1 στο ΓΣΠ. 

Η Β΄φάση θα ολοκληρωθεί στις 13 Φεβρουαρίου με τον επαναληπτικό αγώνα του ΘΟΪ Λακατάμιας με την ΑΕΛ στις 17:00 στο Μακάρειο Στάδιο. 

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola Α’ – Β’ Κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου στις 11:00 το πρωί στις εγκαταστάσεις του ΓΣΠ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την άτυπη πενταμερή, που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου και η ε/κ πλευρά η οποία ετοιμάζει τις αποσκευές της για να μεταβεί στην Ελβετία σε αυτό το κρίσιμο ραντεβού για το κυπριακό, έχει χαμηλές προσδοκίες, για μια διάσκεψη που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE