Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό: Όχημα με τρεις νεαρούς προσέκρουσε σε πάσσαλο - Κρίσιμα 18χρονη

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό: Όχημα με τρεις νεαρούς προσέκρουσε σε πάσσαλο - Κρίσιμα 18χρονη

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές μετά από τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (11/3) στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όχημα που οδηγούσε 19χρονος με συνεπιβάτες δύο 18χρονες, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέκκλινε της πορείας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τους τρεις τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Μετέπειτα, η μία 18χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με κρανιοεγκεφαλική κάκωση, με την κατάσταση της θεωρείται κρίσιμη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ από την Ελλάδα - «Αθήνα και Λευκωσία έχουν κοινό στόχο την απελευθέρωση της Κύπρου»

ΠτΔ από την Ελλάδα - «Αθήνα και Λευκωσία έχουν κοινό στόχο την απελευθέρωση της Κύπρου»

Αθήνα και Λευκωσία ενώνονται από κοινές επιδιώξεις και στόχους για απελευθέρωση της Κύπρου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά το πέρας της πανηγυρικής δοξολογίας για την εορτή του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης, Αγίου Δημητρίου, στην οποία παρέστη ως επίτιμος προσκεκλημένος μαζί με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Τασούλα.