ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη 24χρονου για τον εμπρησμό - Καταζητείται ακόμη ένας

ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη 24χρονου για τον εμπρησμό - Καταζητείται ακόμη ένας

Σύλληψη 24χρονου για τον εμπρησμό οχήματος 33χρονης στην Έμπα.

Στη σύλληψη 24χρονου προχώρησε την Τρίτη (15/1) η Αστυνομία Πάφου σε σχέση με τον εμπρησμό οχήματος ιδιοκτησίας 33χρονης στην Έμπα την 11η Ιανουαρίου 2019 . Για την υπόθεση τελεί υπό κράτηση 21χρονος και έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον 37χρονου.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης σε κακόβουλη ενέργεια με τη χρήση εύφλεκτης ύλης απέδωσαν Αστυνομία και Πυροσβεστική τα αίτια της πρόκλησης της φωτιάς που εκδηλώθηκε σε όχημα ιδιοκτησίας 33χρονης.

Το περιστατικό, συνέβη με την εκδήλωση φωτιάς στη 1:30 τα ξημερώματα της 11ης Ιανουαρίου σε όχημα που βρισκόταν στον χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στην Έμπα όπου διαμένει η 33χρονη ιδιοκτήτριά του. Η Πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε από περίοικους που αντιλήφθηκαν τη φωτιά έγκαιρα.

Η φωτιά που ξεκίνησε από το μπροστινό μέρος του οχήματος προκάλεσε αρκετές ζημιές στο όχημα σαλούν συνολικής αξίας 5 περίπου χιλιάδων ευρώ.

Οι εξετάσεις του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Σε συνέχεια της υπόθεσης του φόνου εκ προμελετης του Σταύρου Δημοσθενους, 49 ετων από την Λεμεσό, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακου Δικαστήριου Λεμεσού ο 31χρόνος (επανασυνελλήφθει χθες) όπου εναντίον του εκδόθηκε διαταγμα προσωποκρατησης για 8 ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE