ΠΑΦΟΣ: Εμπρησμός πίσω από την φωτιά σε όχημα 33χρονης

ΠΑΦΟΣ: Εμπρησμός πίσω από την φωτιά σε όχημα 33χρονης

Εμπρησμός η φωτιά στο όχημα 33χρονης που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα  της Παρασκευής (11/1) στην Έμπα.

Σε κακόβουλη ενέργεια με τη χρήση εύφλεκτης ύλης αποδίδουν Αστυνομία και Πυροσβεστική τα αίτια της πρόκλησης της φωτιάς που εκδηλώθηκε σε όχημα ιδιοκτησίας 33χρονης. Σύμφωνα με την Αστυνομία από τις εξετάσεις που επανάρχισαν το πρωί διαφάνηκε πως η φωτιά οφείλεται σε κακόβουλη εμπρηστική ενέργεια.

Σύμφωνα με το περιστατικό, η φωτιά εκδηλώθηκε στη 1:30 τα ξημερώματα σε όχημα που βρισκόταν στον χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στην Έμπα όπου διαμένει η 33χρονη ιδιοκτήτριά του.

Η Πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε από περίοικους που αντιλήφθηκαν τη φωτιά έγκαιρα.

Η φωτιά που ξεκίνησε από το μπροστινό μέρος του οχήματος προκάλεσε αρκετές ζημιές στο όχημα σαλούν συνολικής αξίας 5 περίπου χιλιάδων ευρώ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Σε αναμονή των εξελίξεων βρίσκεται η υπόθεση της λεγόμενης «Σάντη», καθώς η Αστυνομία απέστειλε τα στοιχεία στη Europol για έλεγχο, με το πόρισμα να αναμένεται εντός ημερών.

BEST OF TOTHEMAONLINE